Overslaan naar content

International Sales Accountmanager

Functieomschrijving

Wist jij dat champignons zeer populair zijn, wereldwijd? En zou je graag werkzaam willen zijn in deze agri-foodbusiness? En haal jij het beste uit jezelf als jij verkoopt in een internationale setting? Wellicht is deze functie dan de volgende stap in jouw carrière.


Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde marktleider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van A tot Z op het gebied van elektrotechniek, machinebouw, installatietechniek en bouw voor de champignonteelt, myceliumkweek en composteringsmarkt. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage, installatie en opstart bij onze klanten wereldwijd.


Als Accountmanager bij Christiaens Group ben je verantwoordelijk voor internationale verkoop van complete projecten en onderdelen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, onderhoudt contacten, en ontwikkelt verkoopplannen op basis van marktontwikkelingen. Jouw taken omvatten o.a. acquisitie, deelname aan beurzen, ontwerpen uitwerken, offertes opstellen, en klantoverdracht.

Vereisten

 • Technische opleiding (bij voorkeur hbo-niveau) of aanzienlijke affiniteit met techniek.
 • Affiniteit met agri- en foodbusiness, bij voorkeur champignonsector.
 • Bereidheid tot circa 40% internationaal reizen.
 • Ervaring in verkoop buitendienst met commerciële drive.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, bij voorkeur ook Duits.
 • Passend binnen onze kernwaarden: ondernemerschap, winnaarsmentaliteit, daadkracht, en passie voor techniek.


Wat bieden wij?

We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende loopbaan in een snel groeiende, internationale organisatie met het hoofdkantoor in Horst, Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. 

Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met prima arbeidsvoorwaarden.  Bovendien zien wij graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden:

 • Veelzijdige loopbaan in snel groeiende, internationale organisatie.
 • Financieel gezond bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, doorgroeikansen, en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden met korte lijnen.
 • Werken in agribusiness met productie in eigen huis.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao Metaal & Techniek.
 • Bonusregeling, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, en reiskostenvergoeding.

Wij vinden persoonlijkheid belangrijker dan diploma's en ervaring, dus als jij niet helemaal voldoet aan bovenstaande vereisten maar als jij denkt dat jij het wel in je hebt om bij Christiaens Group te werken: Neem dan gerust contact op. Wij maken graag kennis met jou.


Interesse?

Als jij gelooft dat je in ons team past, neem dan gerust contact op. Wij waarderen persoonlijkheid boven diploma's en ervaring. Maak kennis met ons bij Christiaens Group!

Wayne Janssen is de corporate recruiter van Christiaens Group en jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 06-20056342 (bellen of Whatsapp) of mailen naar wjn@christiaens.com. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Solliciteren' te klikken.


of