Allround Mechanisch Monteur Machinebouw

Functieomschrijving

Wat is jouw uitdaging als Allround Mechanisch Monteur?

Ben jij graag van A tot Z verantwoordelijk voor je project? Heb jij ervaring met MIG/MAG lassen? En werk jij graag binnen een familiair en informeel bedrijf? Check dan snel deze vacature bij Christiaens Group in Horst!

Christiaens Group is in 1971 opgericht en heeft sindsdien haar expertise wereldwijd uitgebreid op alle gebieden die met de champignonteelt en compostering te maken hebben.
Hier staan kwaliteit, efficiëntie en geschiktheid voor de specifieke situatie centraal in het ontwerp én de realisatie van turnkey projecten.

De organisatie biedt klanten wereldwijd turnkey (kant-en-klare) oplossingen die volledig in eigen beheer zijn ontworpen en geproduceerd. De disciplines van de organisatie omvatten: constructie, technische installaties, machines en elektrotechniek (controls). Op deze manier is ze in staat om klanten gedurende het hele proces van champignonkwekerijen en compostering volledig te ondersteunen.

De operationele activiteiten van Christiaens Group zijn verdeeld over twee locaties: Machines & Controls en Construction & Technical Installations. Als Allround Mechanisch Monteur ga jij aan de slag bij Machines & Controls. Hier werken dagelijks ruim 25 collega’s in de werkplaats met ieder een eigen specialisme. Van lasersnijden en lassen tot monteurs die van A tot Z verantwoordelijk zijn voor het samenstellen en monteren van de machines.
Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Als Allround Mechanisch Monteur ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbewerken, samenstellen én assembleren van machines aan de hand van werktekeningen. Hierbij pas je uiteraard jouw technische kennis toe op het gebied van machinebouw. Wanneer de machine zo goed als klaar is om afgeleverd te worden, ben je ook betrokken bij het juist afstellen en testen van de machine.

Overige werkzaamheden:

 • Je bent betrokken bij het opsporen en oplossen van storingen.
 • Je bewaakt je eigen planning en denkt mee over verbeteringen en aanpassingen.
 • Naast montagewerkzaamheden zul je ook constructie-, bank- en laswerkzaamheden uitvoeren middels MIG/MAG.

Heb jij ervaring met MIG/MAG lassen, maar geen diploma’s of certificaten? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Christiaens Group zorgt dat jij dit kan behalen!

Wat hebben zij jou te bieden?

 • Direct dienstverband bij Christiaens Group
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Christiaens Group wil samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om vanuit een tijdelijke aanstelling toe te werken naar een vast contract.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  Passend salaris (€ 2.500 - € 3.500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring), reiskostenvergoeding, pensioenregeling via pensioenfonds PMT, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Bonus
  Eén keer per jaar wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor een bonus. Dit wordt gedaan op basis van jouw functioneren en het beoordelingsgesprek.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Christiaens Group besteedt veel aandacht aan opleidingen, cursussen en ontwikkeling van werknemers.
 • Werken in dagdienst
  Je werkt dagelijks van 07:30 tot 16:30 uur.
 • Actieve personeelsvereniging & leuke uitjes!
  De personeelsvereniging organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten, zoals een stormbaan, karten, de alleskunner en paintballen. Hiervoor betaal je een eigen bijdrage van € 2,50 per maand; de rest vult de organisatie zelf aan. Uiteraard regelen ze een heerlijke barbecue in de zomer en een gezellig kerstfeest aan het eind van het jaar!

Functievereisten

Wat breng je mee als Allround Mechanisch Monteur?

 • Een afgeronde mbo 3 opleiding (bijv. richting werktuigbouwkunde, constructiebankwerken of iets vergelijkbaars).
 • Ervaring in hydrauliek en/of elektro is mooi meegenomen.

Heb jij de ambitie om door te groeien naar een meewerkend voorman rol? Ook dan ziet Christiaens Group jouw sollicitatie graag tegemoet!

Waar ga je werken?

Christiaens Group is marktleider in de champignon- en composteringsmarkt en actief op vijf continenten. Ook staan zij al jaren in de top 4 van de Nederlandse maakindustrie. Het is dus een zeer gerenommeerde én financieel gezonde organisatie!

De organisatie telt ruim 100 medewerkers en biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke én professionele groei en ontwikkeling. Medewerkers worden gestimuleerd om mee te denken en bij te dragen aan verbeteringstrajecten in projectgroepen. De korte lijnen en weinig hiërarchie dragen bij aan een prettige werksfeer en snelle besluitvorming.

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Christiaens Group. Je solliciteert dan ook bij Metaalkanjers. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en de Christiaens Group vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Christiaens Group. Zo kunnen wij en ook jij ontdekken of er een klik is. Een meeloopdag behoort tot de mogelijkheden.


Heb je interesse in Christiaens Group, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer via deze sollicitatiebutton of mail je cv naar amber@metaalkanjers.nl. Liever bellen/whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Amber van Swieten of 06 3335 7411, ook buiten kantooruren.