Elektromonteur Machinebouw

Functieomschrijving

Christiaens Group is een organisatie die wereldwijd turnkey projecten realiseert in de champignonteelt en de composteringsmarkt. In Horst (L), het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever voor de regio alsook daarbuiten. En dat geldt zeker voor onze groene machines! Want bijna elke champignon in de wereld komt in aanraking met onze machines. Dat zegt genoeg.


De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische opbouw van machines in onze werkplaats ten behoeve van de champignonteelt en compostering. Je rapporteert aan je direct leidinggevende, de Halmonteur Machinebesturingen (Meewerkend Voorman Elektro).

Je bent verantwoordelijk voor het elektro-/besturingstechnische deel, d.w.z. het bekabelen en aansluiten van componenten van machines. Deze taak bestaat uit het aansluiten en testen van schakelkasten, motoren en sensoren. Verder ben je belast met de PLC besturing.

(wij zoeken geen panelenbouwer!)


Functievereisten

• Je beschikt over MBO-4 opleiding (elektrotechniek of mechatronica) met minimaal 2 jaar werkervaring.

• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

• Je bent in het bezit van VCA, of bereid deze opleiding te volgen.

• Je neemt initiatieven en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit. Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten topkwaliteit te leveren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als monteur. Om jou hierin te voorzien en te ondersteunen bieden wij jou:

- een persoonlijk ontwikkelplan (POP)

- een team van ervaren en jonge mensen met de nodige diversiteit

- een groeiend (familie)bedrijf dat inmiddels meer dan 100 medewerkers telt

- een financieel gezond bedrijf

- een bedrijf dat al jaren achter elkaar in de top 4 staat van de Nederlandse Maakindustrie

- CAO Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijf, kleinmetaal)

- 25 vakantiedagen en 13 ADV

- HR cyclus met bonusregeling bij goed presteren

- een uitstekend pensioen bij PMT.

Interesse ?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de groene sollicitatieknop 'reageer op deze vacature'.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Paul Bruynen, Manager HR & Recruitment, op het telefoonnummer: 077 – 399 95 76. Een Whatsapp-bericht sturen kan ook.