Engineer WTB Installaties bij Christiaens Group

Functieomschrijving

Jij vindt...

… een topwerksfeer bij een aantrekkelijke en uitdagende werkgever belangrijk. Uitdagingen op engineeringsgebied? Daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Net als het halen van de planning en samen met je collega’s de mooiste resultaten boeken. En dat alles met een flinke dosis humor in het team. Bij Christiaens Group zit je als engineer WTB-installaties goed. Je komt te werken in een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, met de Limburgse nuchterheid nog altijd in ons bloed. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en de werkvoorbereiding van klimaatinstallaties voor onze bouwprojecten. Jouw uitdaging? Het standaardiseren van concepten waardoor deze snel ingezet kunnen worden. Samen maken we simpelweg de mooiste producten. Wij zijn niet voor niets dé markt- en productleider in de snelgroeiende internationale champignonbusiness en compostering. En daar kun jij onderdeel van worden als onze nieuwe fulltime engineer WTB-installaties op ons hoofdkantoor in Horst.

Functievereisten

Wat neem je mee?

Denkniveau
Een mbo- of hbo-diploma richting werktuigbouwkunde of installatietechniek (HVAC). Ben je mbo’er? Dan vragen we enkele jaren ervaring binnen de installatietechniek

Programma's
Ervaring met Autocad en Inventor 3D of andere 3D-pakketten

Vaardigheden
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.En de arbeidsvoorwaarden? Meer dan goed.

Een aantrekkelijk salaris
Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de € 2500 en € 3200 afhankelijk van je ervaring
Persoonlijk Budget

Voor studie en opleiding: want we investeren graag in jouw ontwikkeling
Contract

Na twee maanden proeftijd een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
Reiskostenvergoeding

Vaste reiskostenvergoeding per maand
Pensioenregeling

Volgens de cao: Metaal en Techniek
Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
Bonus

Een bonus op basis van je prestaties
Doorgroeimogelijkheden

hier krijg jij de ruimte om te blijven groeien.

Als engineer WTB-installaties…

… werk jij onze totaalconcepten tot in detail uit voor wereldwijde projecten binnen onze afdeling Technical installations. In overleg met pre-engineering ga je aan de slag met het maken van 3D-modellen van koeling, verwarming, stoom- en sproei-installaties waaruit de lay-outtekeningen, detailtekeningen, productietekeningen en montagetekeningen volgen. Daarbij borg je materiaallijsten, laserlijsten en instellijsten in het PDM-systeem. Je ondersteunt de werkplaats, projectleider en montageploeg en geeft technisch advies. Je beheert het technisch dossier en naast het werken aan standaardisatie van producten en werkwijzen verwerk je verbetervoorstellen. Onze klanten gaan met jouw ontwerpen werken. Dat betekent dat de kwaliteit die jij levert van directe invloed is op onze klanttevredenheid. Daarbij houd jij rekening met de haalbaarheid en oplevertermijn van ieder project. Jouw afdeling WTB-installaties bestaat uit 5 medewerkers, verdeeld over klimaat en leidingwerk. Bij ons staat werkplezier voorop. Reken maar op technische uitdaging, afwisseling, veel kunnen leren en vooral: fijne en gezellige collega’s.
Wie ben jij?

Net als je collega’s ben jij een echte aanpakker. Geen uitdaging op engineeringsgebied die jij uit de weg gaat. Dankzij jouw nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid weet je ieder project tot een succes te brengen. En natuurlijk doe je dat niet alleen. Samenwerken vind je belangrijk, omdat jij weet dat we samen de beste resultaten behalen. Met jouw ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en daadkracht lever jij als engineer WTB-installaties een belangrijke bijdrage aan ons internationale succes.

Werken bij Christiaens Group

Bij Christiaens Group zijn we trots op wie we zijn en wat we maken. Spreek maar gerust van een winnaarsmentaliteit. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, saamhorigheid, ervoor willen gaan en schouders eronder zetten. Misschien is dat ook wel de kracht van ons succes: dat ieder van ons begrijpt dat we alleen samen de beste resultaten boeken. Dat met een flinke dosis gedrevenheid en Limburgse nuchterheid. We vinden het belangrijk dat jij jezelf hier kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we hierin volop mogelijkheden. Tot slot kun je rekenen op leuke activiteiten naast het werk: want plezier in het werk staat bij ons voorop.

Over Christiaens Group

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij dé wereldwijde leider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van a tot z voor de champignonteelt en composteringsmarkt op gebied van machinebouw, elektrotechniek, installatietechniek én bouw. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op 5 continenten.

Hebben we nog steeds jouw aandacht?

Bekijk wanneer onze recruiter Jeffrey beschikbaar is, plan een vrijblijvend gesprek in en stel al je vragen! Klik op Plan een afspraak in met Jeffrey.

Of wil je direct solliciteren? Klik dan op Ik heb interesse en solliciteer hierbij direct.

(en niet op de groene button 'reageer op deze vacature')