Lead Engineer Construction (Bouw) bij Christiaens Group

Functieomschrijving

Jij vindt...

… een veelzijdige loopbaan bij een aantrekkelijke en uitdagende werkgever belangrijk. Dan zit je als lead engineer construction bij Christiaens Group goed. Je komt te werken in een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, met de Limburgse nuchterheid nog altijd in ons bloed. Jij ontwerpt de totaalconcepten voor onze wereldwijde projecten en werkt deze uit. Bovendien kun jij in deze rol ook bijdragen aan verbetering en optimalisatie van onze processen. Daarmee krijg jij ook de kans om een kartrekkersrol te vervullen. Wij zijn aanpakkers en probleemoplossers. Hier kun je rekenen op een no-nonsense mentaliteit in een fijn en gezellig team. Samen maken we simpelweg de mooiste producten. We zijn niet voor niets markt- en productleider in de snelgroeiende internationale champignonbusiness en compostering. Wil jij laten zien wat je als engineer in huis hebt? Dan is dit je uitgelezen kans om fulltime vanuit ons hoofdkantoor in Horst als lead engineer bij Christiaens Group aan de slag te gaan.

Functievereisten

Wat neem je mee?

Denkniveau

Mbo- of hbo-werk en -denkniveau op gebied van bijvoorbeeld bouwkunde

5 jaar werkervaring

En affiniteit met de agribusiness

Programma's

Ervaring met Autocad. Ervaring met 3D zoals Inventor of Naviworks is mooi meegenomen

Vaardigheden

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.En de arbeidsvoorwaarden? Meer dan goed.

Een aantrekkelijk salaris

Een aantrekkelijk brutomaandsalaris tussen de € 3500 en € 4200 afhankelijk van je ervaring

Persoonlijk Budget

Voor studie en opleiding: want we investeren graag in jouw ontwikkeling.

Contract

Na twee maanden proeftijd een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

Reiskostenvergoeding

Vaste reiskostenvergoeding per maand

Pensioenregeling

Volgens de cao: Metaal en Techniek.

Vakantiedagen

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Bonus

Een bonus op basis van je prestaties

Doorgroeimogelijkheden

hier krijg jij de ruimte om te blijven groeien


Als lead engineer construction…

… werk jij onze totaalconcepten tot in detail uit voor wereldwijde projecten. Denk aan projecten in staalconstructies, wand- en dakbeplating, hallenbouw en uiteenlopende bouwkundige elementen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van gebouwen en bouwkundige installaties voor de (wereldwijde) champignonteelt en compostering. Onze klanten gaan met jouw ontwerpen werken. Dat betekent dat de kwaliteit die jij levert van directe invloed is op onze klanttevredenheid. Daarbij houd jij rekening met de haalbaarheid en oplevertermijn van ieder project. In deze functie werk je onder meer samen met 3 collega-engineers en je manager engineering. Als lead engineer stuur jij je collega-engineers aan op niet-hiërarchische wijze en je neemt het voortouw als het aankomt op procesverbetering en optimalisatie. Dit alles in een team waar werkplezier voorop staat. Of zoals je collega-engineer Nelis het zegt: ‘Hier ben je volop bezig met dat wat je het liefst doet: engineering. Dat doe je niet alleen, maar samen in een fijn en gezellig team.’Wie ben jij?

Net als je collega’s ben jij een echte aanpakker. Problemen zijn er om opgelost te worden: voor jou kan dat zomaar een lijfspreuk zijn. Dankzij jouw ervaring op het gebied van engineering zijn projecten van a tot z tot in detail uitgewerkt. Ook ben je van nature een leider: met jouw betrokkenheid, gedrevenheid en resultaatgerichtheid weet je samen tot de mooiste resultaten te komen. Met dit alles lever jij als lead engineer construction een belangrijke bijdrage aan ons internationale succes.


Werken bij Christiaens Group

Bij Christiaens Group zijn we trots op wie we zijn en wat we maken. Spreek maar gerust van een winnaarsmentaliteit. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, saamhorigheid, ervoor willen gaan en schouders eronder zetten. Misschien is dat ook wel de kracht van ons succes: dat ieder van ons begrijpt dat we alleen samen de beste resultaten boeken. Dat met een flinke dosis gedrevenheid en Limburgse nuchterheid. We vinden het belangrijk dat jij jezelf hier kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we hierin volop mogelijkheden. Tot slot kun je rekenen op leuke activiteiten naast het werk: want plezier in het werk staat bij ons voorop.


Over Christiaens Group

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij dé wereldwijde leider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van a tot z voor de champignonteelt en composteringsmarkt op gebied van machinebouw, elektrotechniek, installatietechniek én bouw. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op 5 continenten.


Hebben we nog steeds jouw aandacht?
Bekijk wanneer onze recruiter Jeffrey beschikbaar is, plan een vrijblijvend gesprek in en stel al je vragen! Klik hier op Plan een afspraak in met Jeffrey.

Of wil je direct solliciteren? Klik dan op Ik heb interesse en solliciteer hierbij direct.

(en niet op de groene button 'reageer op deze vacature')