Overslaan naar content

Leidinggevend Monteur Machinebouw

Functieomschrijving

Als allround halmonteur ben je als het ware een meewerkend voorman, waarbij je een team van 2 tot 4 monteurs aanstuurt en daarnaast als  vanzelfsprekend ook gewoon meewerkt, assembleert, fouten c.q. storingen opspoort en analyseert, de planning en levertijd bewaakt en uiteraard ook meedenkt over verbeteringen en aanpassingen. Als halmonteur machinebouw leer je hier pas echt het vak kennen!


Christiaens Group is een organisatie die wereldwijd turnkey projecten realiseert in de champignonteelt en de composteringsmarkt. In Horst (L), het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever voor de regio alsook daarbuiten. En dat geldt zeker voor onze groene machines! Want bijna elke champignon in de wereld komt met onze machines in aanraking. Dat zegt genoeg. 


In deze functie heb jij een leidinggevende, coördinerende rol. Intern noemen wij dat halmonteur, waarbij jij een klein team van 2 à 4 personen aanstuurt. Maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het zelfstandig en vanaf werktekening voorbewerken en samenstellen c.q assembleren van machines. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vul- en leegmachines, treklieren, meng- en dosseerbakken, walking floor hoppers, transportbanden, material handling systemen en installaties. Zeg maar de grove machinebouw, vergelijkbaar met landbouwmechanisatie. 

Jij past jouw technische mechanische kennis toe op het gebied van machinebouw, waarbij kennis van hydrauliek een pre is. Indien je ook ervaring en/of kennis hebt van elektro/besturingstechniek is dat meegenomen. Als monteur zul je naast de montagewerkzaamheden uiteraard ook bank-, constructie- en laswerkzaamheden uitvoeren middels MIG/MAG, veelal om bepaalde onderdelen te bevestigen of passend te maken. En wanneer de machine zo goed als klaar is om afgeleverd te worden ben je betrokken bij het juist afstellen en testen van de machine.


"Wij stropen de mouwen op en lossen problemen op! Dat is hoe de klanten ons kennen.

We hebben alles in huis zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten".


klik op brand movie Christiaens Group voor een impressie van ons bedrijf

Vereisten

  • Je bent in het bezit van min. een MBO diploma niveau 3 richting; werktuigbouwkunde, constructiebankwerken (mechanisch) of vergelijkbaar.
  • Kennis en ervaring van hydrauliek en elektro (besturingstechniek/mechatronica) is absoluut een pre, geen vereiste.  En heb je dat nog niet dan zorgen wij ervoor dat jij middels diverse interne en externe cursussen c.q. trainingen een allround monteur wordt.
  • Je hebt ervaring met het bouwen van complete machines.
  • Je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière en wenst je leidinggevende capaciteiten daarvoor in te zetten.
  • Of je vervult reeds een coördinerende, aansturende rol.
  • Je hebt ruime ervaring met lassen en beschikt bij over het lasdiploma MIG/MAG  (min. niv. 2). Dit is een eis.
  • Je beheerst sowieso de Engelse taal en kennis van de Nederlandse taal is een pre
  • Je bent praktisch ingesteld, toont initiatief, ondernemerschap en daadkracht.


Wat bieden wij jou?

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten topkwaliteit te leveren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als monteur. Om jou hierin te voorzien en te ondersteunen bieden wij jou:

- een persoonlijk ontwikkelplan (POP)

- een team van ervaren en jonge mensen met de nodige diversiteit

- een groeiend (familie)bedrijf dat inmiddels meer dan 100 medewerkers telt

- een financieel gezond bedrijf

- een bedrijf dat al jaren achter elkaar in de top 4 staat van de Nederlandse Maakindustrie

- CAO Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijf, kleinmetaal)

- 25 vakantiedagen en 13 ADV

- HR cyclus met bonusregeling bij goed presteren

- een uitstekend pensioen bij PMT


kopvuller
Interesse?

Wayne Janssen is de corporate recruiter van Christiaens Group en jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 06-20056342 (bellen of Whatsapp) of mailen naar wjn@christiaens.com. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Solliciteren' te klikken.

of