Overslaan naar content

Meewerkend Voorman WTB Installatietechniek

Functieomschrijving

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde marktleider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van A tot Z voor de champignonteelt en composteringsmarkt op het gebied van elektrotechniek, machinebouw, installatietechniek en bouw. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op vijf continenten.


De afdeling WTB (binnen Construction & Technical Installations) houdt zich bezig met het lassen, samenstellen en monteren van regelgroepen en leidingen voor de bouw van klimaatinstallaties binnen de champignonteelt, compostering en afvalverwerking.

Voor deze afdeling zoeken we een techneut die verantwoordelijk is voor de tijdige afronding van aan het team toegewezen projecten (orders). Deze voorman c.q. coördinator geeft sturing aan een groep van pijpfitters en lassers, zorgt voor een goede werkverdeling en planning, regelt logistieke en administratieve zaken en is dus bezig met organisatorische werkzaamheden.

Daarnaast verwachten we van deze persoon dat hij niet beroerd is om zelf ook werkzaam te zijn aan projecten en bereid is om de handen uit de mouwen te steken om mee te helpen met het monteren van pijpen en leidingen (fitten). Naast het controleren van eigen werkzaamheden en die van de collega’s, komt de voorman met verbetervoorstellen ten aanzien van het ontwerp en verbeteringen die de doorlooptijd van het maakproces verkorten. Er wordt gerapporteerd aan de Production Leader (chef werkplaats).

Vereisten

• Je beschikt over een afgeronde, technische MBO-opleiding (WTB: constructie, bankwerken, pijpfitten)

• Bij voorkeur heb je ervaring als pijpfitter en lasser en ben je in het bezit van een lasdiploma (MIG/MAG), niveau 2 is gewenst.

• Je kunt technische tekeningen lezen.

• Je stuurt een groep van gemiddeld 2-3 medewerkers aan, je neemt initiatieven en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit.

• Je bent administratief goed onderlegd, je werkt gestructureerd en je bent pragmatisch ingesteld.

• Nederlands én Engels goed spreken en schrijven is een voorwaarde.


Wat wij bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden middels trainingen en cursussen. Daarnaast ontvang je:

- 8% vakantiegeld

- 25 vakantie en 13 ADV dagen

- Bonusregeling

- reiskostenvergoeding

- Christiaens Group is aangesloten bij CAO Metaalbewerkingsbedrijf en heeft een uitstekend pensioen bij PMT.


Interesse?
We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je CV en een motivatiebrief via de button 'Solliciteren'.

Wayne Janssen is de corporate recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen op zijn telefoonnummer : 06-20056342 (bellen of Whatsapp) of mailen naar wjn@christiaens.com


Dear candidate, please be noted that we only proceed applications from within the European Union (EU). If you don’t have a European/Dutch passport we will not handle your application.

of