Overslaan naar content

Projectmanager Bouw

Functieomschrijving

Ben jij de nieuwe collega die van onze projecten een fantastisch succes maakt? Dan hebben we het over internationale turnkey projecten binnen de bouw (construction) en technische installaties. Een projectmanager die samen met zijn collega’s een steentje bijdraagt aan onze wereldwijde reputatie als marktleider in de champignon business, mycelium- en composteringsmarkt en die onze projecten, op wel 5 continenten, succesvol weet af te ronden en de regie heeft over het gehele (interne) proces. Een fantastische uitdaging voor hem/haar met een passie voor techniek, met ondernemersgeest, daadkracht en een winnaarsmentaliteit. 

Wij komen graag in contact met een enthousiaste projectmanager, maar ook met de projectleider of projectengineer, die al enige ervaring heeft met het zelfstandig regelen van grote projecten en die op zoek is naar een nieuwe stap binnen zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Doel van de functie

Het regelen, organiseren, bewaken en coördineren van uiteenlopende werkzaamheden in een onderlinge samenhang met als doel, het wereldwijd realiseren van turnkey projecten conform vooraf overeengekomen order- en klantspecifieke specificaties alsook financiële calculaties (budgetten).

Het betreft een hands-on functie; er wordt verwacht dat je pragmatisch handelt, kort op de uitvoering zit, meedenkt in oplossingen en ernaar handelt; hoe kunnen we het zo snel en zo goed mogelijk geregeld krijgen? De projectmanager rapporteert aan de Managing Director.


Functieomschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (internationale) orders vanaf contractoverdracht vanuit de verkoopafdeling tot en met een tijdige en goede oplevering (volgens projectplanning) van onze turnkey projecten bij de klant. Je communiceert in onderling overleg met de hoofden van de afdelingen productie, inkoop, logistiek en engineering en bewaakt intern de projectvoortgang. De coördinatie behelst veelal meerdere projecten gelijktijdig. Uiteraard heb je veelvuldig klantcontact.

Daarnaast draag je zorg voor de gehele financiële verantwoordelijkheid van het project (calculaties, budgetten, facturatie), de zorg voor logistiek/transport en een adequate personele planning van zowel eigen medewerkers alsook flexkrachten. Je regelt de afhandeling van klachten en garanties binnen de garantietermijn van het project, neemt actief deel aan afdelingsvergaderingen en bent verantwoordelijk voor projectevaluatie na oplevering.

Het betreft grotendeels een kantoorfunctie. Reizen naar het buitenland, op locatie bij klant, zal enkele keren per jaar voorkomen.


Vereisten

 • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau middels een afgeronde opleiding Bouw (Construction) of Technische Installaties (Technical Installations)
 • Ervaring met de maakindustrie en binnen de hallenbouw is een pre
 • Kennis van logistiek (transport) en inkoop is aanwezig
 • Wij zoeken een regelaar, regisseur, coördinator, planner, organisator, najager die na de offertefase onze producten (gebouwen, hallen, bunkers, tunnels, installaties) door de 'winkel' kan trekken (interne proces) en ervoor zorgt dat eea conform afspraak wordt opgeleverd.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel intern als ook extern en soms in andere cultuursettings, en voelt goed aan wat klanten bedoelen en wensen.
 • Je bent praktisch ingesteld. daadkrachtig en oplossings- en resultaatgericht
 • Je bent ervaring met het leiden van projecten (ongeveer 5 jaar) en ervaring met projectplanning
 • Beheersing van de Nederlandse én de Engelse taal in woord en geschrift is een must
 • Het betreft een fulltime baan (40 upw).

Af en toe zul je gedurende de uitvoering aanwezig zijn op projecten in het buitenland (reisbereidheid van ongeveer 10-15%) om de voortgang te bespreken met klant. Echter, het merendeel van de tijd werk je vanuit Horst op kantoor en ben je de sturende kracht achter ons succes.


Wat bieden wij?

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde marktleider in de agribusiness. Wij realiseren turnkey projecten van A tot Z voor de champignonteelt en composteringsmarkt op het gebied van machinebouw, construction (bouwkunde), elektrotechniek en installatietechniek. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op vijf continenten.

We zijn een bedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende loopbaan in een groeiende, internationale organisatie met het hoofdkantoor in Horst, te Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. Wij zijn markt- én productleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever.

Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met prima arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden:

 • Een loopbaan waarin je kunt doen waarvoor je bent opgeleid: technische projecten leiden en tot goed resultaat brengen!
 • Doorgroeimogelijkheden, werken aan je persoonlijke ontwikkeling (POP)
 • Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden
 • Werken met korte lijnen en weinig hiërarchie
 • Productie in eigen huis; je ziet met eigen ogen wat we hebben ge-engineerd en gemaakt!
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek met een goede pensioensregeling bij PMT
 • 25 vakantie en 13 ADV dagen
 • Bonusregeling.


Interesse?

Als jij denkt dat jij het wel in je hebt om bij Christiaens Group te komen werken, neem dan gerust contact op. Wij maken graag kennis met jou.

Wayne Janssen, corporate recruiter, is jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 06-20056342 (bellen of Whatsapp) of mailen naar wjn@christiaens.com. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Solliciteren' te klikken.


Dear candidate, please be aware that we only proceed applications from within the European Union (EU). If you don’t have a European/Dutch passport we will not handle your application.

of