Overslaan naar content

Field Service Engineer

FunctieomschrijvingDankzij jouw inzet worden projecten succesvol gerealiseerd, zodat onze klanten soepel starten met hun productie! Daarvoor reis jij over heel de wereld om dat voor elkaar te krijgen als een echte wereldreiziger. Bovendien los jij ook op locatie storingen op zodat onze klanten weer snel hun business kunnen oppakken. Als je meer in je mars hebt, is het altijd mogelijk om door te groeien in je rol bij Christiaens Group!


Doel van jouw functie

Als Field Service Engineer / Supervisor ben jij verantwoordelijk voor de installatie, inbedrijfsstelling, het onderhoud en het oplossen van storingen. Tijdens de montage, opstart en uitlijnen van de machines en installaties stuur jij montageteams aan binnen grote machinebouw- en installatieprojecten (elektronisch (besturingstechnisch) als ook mechanisch) over de gehele wereld. Je geeft ze werkinstructies, waarbij je zelf ook mee sleutelt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de monteurs en de klant, je lost technische problemen tijdens het werk op en controleert de uit te voeren werkzaamheden.

Je zorgt voor een optimaal verloop van de montage- en installatiewerkzaamheden en borgt onze hoge kwaliteitsnorm hier. Kortom: je zorgt voor een goede voorbereiding, uitvoering, controle en nazorg van onze mooiste projecten!

Meestal zal je als Supervisor werken op nieuwbouwprojecten, maar je kunt ook ingezet worden voor servicevragen en werkzaamheden, zoals het oplossen van storingen en reparaties van bestaande installaties en machines, het uitvoeren van upgrades, maar ook voor de warme inbedrijfsstelling. Tenslotte voer je ook consignatiedienst, maximaal 1 week per maand.


"Wij stropen de mouwen op en lossen problemen op! Dat is hoe de klanten ons kennen.

We hebben alles in huis zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten".


klik op brand movie Christiaens Group voor een impressie van ons bedrijf

Vereisten

 • MBO+ werk- en denkniveau bijvoorbeeld in elektrotechnische richting.
 • Basiskennis van storing zoeken (Siemens PLC Step7/TIA Portal) is vereist; de praktijk gaan wij jou leren!
 • Praktische kennis van mechatronica, machinebouw (mechanisch) en hydrauliek zou handig zijn.
 • Jij weet wat ontzorgen is voor onze klanten! Je rondt dan ook elk project succesvol af, waarbij je logisch nadenkt met jouw doel voor ogen. Desnoods haal je er extra hulp bij van jouw teamgenoten of onze partners. Samen komen wij er wel!
 • Je straalt daadkracht en enthousiasme uit.
 • Kennis van Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en schrift.


Wat wij bieden

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten topkwaliteit te leveren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou. Om jou hierin te voorzien en te ondersteunen bieden wij jou:

 • Een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever in de agro en food branche.
 • Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden jou daarom mooie ontwikkelingsmogelijkheden als jij dat wilt!
 • Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire arbeidsvoorwaarden.
 • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen.
 • Een bonusregeling bij goed presteren.
 • Een uitstekend pensioen bij PMT.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijf).


Heb je vragen?

Jouw (toekomstig) leidinggevende Bob Jacobs zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de vacature zelf. Je kunt hem bellen op: 077 - 399 95 73. Onze Manager HR & Recruitment Aimée Gevers is verantwoordelijk voor de gehele procedure van deze vacature.


Interesse?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar recruitment@christiaens.com . Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Solliciteren' te klikken. Tijdens een kop koffie of thee willen wij jou graag beter leren kennen en jou meer vertellen over onze mooie organisatie! Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!


of