Overslaan naar content

Service Engineer Binnendienst

Functieomschrijving


Dankzij jouw inzet kunnen onze klanten snel hun business weer oppakken. En dat doe jij allemaal zoveel mogelijk telefonisch vanuit ons kantoor in Horst. Lukt dat niet op afstand bij een klant in de buurt? Dan stap je in onze bedrijfswagen om deze storing ter plaatse op te lossen. Als je meer in je mars hebt, is het altijd mogelijk om door te groeien in je rol bij de Christiaens Group!


Doel van jouw functie

Als Service Engineer Binnendienst los jij alle servicevragen op van onze klanten over onze machines en klimaat besturingen. Je vraagt telefonisch goed door wat exact het probleem is van onze klant en zoekt direct naar passende oplossingen. Je zet klantvragen om naar orders in ons ERP systeem, waar je ook de uren verwerkt en uiteindelijk factureert. Af en toe komt het voor dat een storing echt niet op afstand op te lossen is bij één van onze klanten in de buurt. Dan ga je op pad om de storing op te lossen aan machine of installatie op locatie. Tenslotte heb je ook consignatiedienst, maximaal 1 week per maand.


"Wij stropen de mouwen op en lossen problemen op! Dat is hoe de klanten ons kennen.

We hebben alles in huis zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten".


klik op brand movie Christiaens Group voor een impressie van ons bedrijf

Vereisten

 • MBO werk- en denkniveau met kennis van mechatronica / elektrotechniek;
 • Basiskennis van remote storing zoeken (Siemens PLC Step7/TIA Portal) is vereist; de praktijk gaan wij jou vervolgens leren;
 • Praktische kennis van machinebouw (mechanisch) en hydrauliek zou ook fijn zijn;
 • Je laat de klantvraag niet los totdat het opgelost is, waarbij je logisch nadenkt met jouw doel voor ogen. Desnoods haal je er extra hulp bij van jouw teamgenoten. Andersom help je je teamgenoten ook als zij een keer niet uitkomen. Samen komen wij er wel!
 • Je straalt dus daadkracht en enthousiasme uit.
 • Kennis van Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en schrift.


Wat wij bieden

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten topkwaliteit te leveren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou.  Om jou hierin te voorzien en te ondersteunen bieden wij jou: 

 • Een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever in de agro en food branche. 
 • Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden jou daarom mooie ontwikkelingsmogelijkheden als jij dat wilt!
 • Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire arbeidsvoorwaarden.
 • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen.
 • Een bonusregeling bij goed presteren.
 • Een uitstekend pensioen bij PMT.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijf).


Heb je vragen?

Jouw (toekomstig) leidinggevende Bob Jacobs zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de vacature zelf. Je kunt hem bellen op: 077 - 399 95 73. Onze Manager HR & Recruitment Aimée Gevers is verantwoordelijk voor de gehele procedure van deze vacature.


Interesse?

Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar recruitment@christiaens.com. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Solliciteren' te klikken. Tijdens een kop koffie of thee willen wij jou graag beter leren kennen en jou meer vertellen over onze mooie organisatie! Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!of